MEIE LUGU

KÕIK HEAD ASJAD ALGAVAD JUHUSEST

2009. aastal tutvusid täiesti juhuslikult peakokk Indrek Kivisalu ja gurmaan Helgor Markov.

Indrek oli riiklikult tunnustatud (muuhulgas kahe Eesti presidendi) peakokk, Helgor varustas hotelle ja restorane lihaga. Juhuslikust tutvusest sai alguse hobi käia sõprade juures ning korraldada õhtusööke ja ühiseid kokkamisi. Indrek ja Helgor kokkasid, teised aitasid kaasa (eriti söömise osas). Sündmused olid väga hinnatud ja peagi tundus, et vajatakse suuremat ruumi kui sõprade koduköögid.

MEIE LUGU

KÕIK HEAD ASJAD ALGAVAD JUHUSEST

2009. aastal tutvusid täiesti juhuslikult peakokk Indrek Kivisalu ja gurmaan Helgor Markov.

Indrek oli riiklikult tunnustatud (muuhulgas kahe Eesti presidendi) peakokk, Helgor varustas hotelle ja restorane lihaga. Juhuslikust tutvusest sai alguse hobi käia sõprade juures ning korraldada õhtusööke ja ühiseid kokkamisi. Indrek ja Helgor kokkasid, teised aitasid kaasa (eriti söömise osas). Sündmused olid väga hinnatud ja peagi tundus, et vajatakse suuremat ruumi kui sõprade koduköögid.

Spice 2

FOOD STUDIO SÜNDIS ÕHUST & ARMASTUSEST TOIDU VASTU.

Algselt pidi FoodStudio olema täiesti privaatne koht, kus aeg-ajalt ka mõni üritus korraldada, et oma hobi kulusid katta.

Kolme kuu pärast oligi koht avatud ning juba varsti pärast avamist toimus seal regulaarselt 8-10 üritust kuus. Õhtuti tehti süüa, öösiti pesti nõusid ja päeval saadeti välja hinnapakkumisi. Ühel hetkel oli FoodStudio huvilisi nii palju, et tavatööst tuli loobuda. Õnneks ei pidanud seda tegema raske südamega.

Tänaseks on FoodStudiost välja kasvanud toidustuudio, kus on korraldatud lugematu hulk privaatseid üritusi erinevatele ettevõtetele, seltskondadele ning toiduhuvilistele. Oleme tutvustanud erinevate maade kööke, traditsioone aga ka uusi trende. Siin on tehtud nii toidukoolitusi kui ka peetud privaatseid sünnipäevi.

FoodStudio Circle Icon

INDREKU JA HELGORI VAIMSUST KANNAVAD TÄNA EDASI SIIM JA JAAN

Täna on FoodStudio juhid Jaan Liiv ja Siim Kasari.

Jaan on õppinud Indreku kokakäe all 5 aastat ja püüab vaikselt taseme poolest juba mööda ujuda.

Siim on see, kes näeb ja haldab suurt pilti ning mõtleb emotsioonile, millega seltskond uksest sisse astub ja mis peamine – milliste emotsioonidega välja astutakse.

Jaan ja Siim on sama võitmatu tandem nagu Indrek ja Helgor. Aga täiesti unikaalsed. Astuge sisse ja me lubame, see kogemus jääb teile meelde.

ME VÄÄRTUSTAME

Puhas ja aus toit on kõige alus

Toidule annab õige maitse hea tujuga seltskond

Õhtu lõpuks peavad kliendid olema sama õnnelikud kui meie

Kellelgi ei saa olla liiga palju kogemusi

ASTUGE SISSE JA LUBAME, SEE KOGEMUS JÄÄB TEILE MEELDE.