HEA TOIDU TEGEMINE EI VÕTA TUNDE. SEE VÕTAB AASTAID.
– Indrek ja Helgor
FoodStudio loojad, aga ennekõike kokad
Me teeme kastmeid ja puljongeid, mille tegemiseks ei ole sul aega ja kui päris aus olla,
ilmselt ka mitte kogemust. See on okei. Maailm ei oleks parem paik, kui kõik päevade kaupa kokkaksid.
Kes siis raamatuid kirjutaks, jalatseid disainiks või meid bussiga linna viiks, kui kõik puljongit tahaksid keeta. Me oleme aastaid oma oskusi lihvinud ja nüüd teame ka seda, kuidas väga-väga head kastmed ja puljongid sinuni tuua.
Me ei tooda. Me keedame. Me küpsetame. Me moorime. Paneme toidu tulele ja mõnikord kõrvetame põhja. Viimane oli nali, muidugi. Me oleme siiski profid. Me ei tea, mis sulle maitseb. Aga me teame, mis meile meeldib.
Iga retsept saab valmis alles siis, kui me köögis üksteisele otsa vaatame ja rahulolust mõmisedes noogutame. Jah, alles siis saadame puljongi või kastme poodidesse, et ka sina saaksid seda maitsta. Head isu!
PULJONGITE VALMISTAMINE
Tooraine tarnijate
valik vastavalt
meie standardile
Tooraine
kvaliteedi
kontroll
Kontide ja
juurviljade ahjus
röstimine
Head isu!
Lisame külma vette
röstitud kondid
ja juurviljad
Pakendame ja
jahutame kiirelt
maha (max 2 tundi)
Kurname
puljongi
Keedame hoole
ja armastusega
12 tundi
PULJONGITE VALMISTAMINE
Tooraine tarnijate
valik vastavalt
meie standardile
Tooraine
kvaliteedi
kontroll
Kontide ja
juurviljade ahjus
röstimine
Head isu!
Lisame külma vette
röstitud kondid
ja juurviljad
Pakendame ja
jahutame kiirelt
maha (max 2 tundi)
Kurname
puljongi
Keedame hoole
ja armastusega
12 tundi
KASTMETE VALMISTAMINE
Tooraine tarnijate
valik vastavalt
meie standardile
Tooraine
kvaliteedi
kontroll
Hoolikalt valitud
lisandite lisamine
puljongile
Keedame 95 kraadi
juures, pakendame
85 kraadi juures
Head isu!
Jahutame kastme
kiirelt maha
(max 2 tundi)
KASTMETE VALMISTAMINE
Tooraine tarnijate
valik vastavalt
meie standardile
Tooraine
kvaliteedi
kontroll
Hoolikalt valitud
lisandite lisamine
puljongile
Keedame 95 kraadi
juures, pakendame
85 kraadi juures
Head isu!
Jahutame kastme
kiirelt maha
(max 2 tundi)