Küpsised fenkoliseemnete ja juustuga
Küpsised fenkoliseemnete ja juustuga
25 tk
240 g jahu
1 spl suhkrut
1 tl soola
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
150 g FoodStudio veiserasva
100 g 30% hapukoort
50 g riivitud juustu
1,5 tl fenkoli seemneid
1 tl köömneid
VALMISTAMINE
Sega kuivained omavahel. Lisa rasv ning mudi sõrmede vahel kiirelt märja liiva taoliseks ning lisa viimasena riivtud juust ja järkjärgult sõtkudes hapukoor.
Valmis tainas tõsta toidukilele ning vormi „kirju koera” sarnaseks rulliks. Tõsta külmkappi umbes tunniks tahenema.
Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga ning viiluta tainas 8 mm paksusteks ketasteks ning tõsta parajate vahedega plaadile
Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 14-16 minutit või kuni kuldpruunid.