Küpsised fenkoliseemnete ja juustuga

Küpsised fenkoliseemnete ja juustuga

25 tk

240 g jahu

1 spl suhkrut

1 tl soola

2 tl küpsetuspulbrit

0,5 tl soodat

150 g FoodStudio veiserasva

100 g 30% hapukoort

50 g riivitud juustu

1,5 tl fenkoli seemneid

1 tl köömneid

VALMISTAMINE

Sega kuivained omavahel. Lisa rasv ning mudi sõrmede vahel kiirelt märja liiva taoliseks ning lisa viimasena riivtud juust ja järkjärgult sõtkudes hapukoor.

Valmis tainas tõsta toidukilele ning vormi „kirju koera” sarnaseks rulliks. Tõsta külmkappi umbes tunniks tahenema.

Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga ning viiluta tainas 8 mm paksusteks ketasteks ning tõsta parajate vahedega plaadile

Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 14-16 minutit või kuni kuldpruunid.

FoodStudio_veiserasv