Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute küpsiste kasutamisega. Kui soovite keelata küpsiste salvestamist teie seadmesse, kohandage palun oma brauseri turvaseadeid.

Loe lähemalt

PAKETID

+
03

Koosolekupäev

Koosolekupäevi korraldatakse, et inimesi oma rutiinist välja saada või lihtsalt teistmoodi töökad olla. Meie juures korraldatakse aga neid seetõttu, et see on lihtsalt väga mugav. Me teeme sinu eest kõik muu ära, ainult inimesed peavad ise kohale tulema. 

Ühelt poolt on see lihtne kontseptsioon, kus on väga vähe muutujaid, mis saaksid viltu minna. Hea toit ja täiesti privaatne õhkkond. Teiselt poolt on FoodStudio piisavalt eriline koht, kuhu ju igal nädalal sisse ei jalutata. Meil on alati midagi uut. 

Koosolekupäev algab tervisliku hommikuampsuga ning seejärel saate meie seminaritehnikaga (ekraan, pabertahvel) oma mõtteid vahetada. 3-käigulise lõunasöögi puhul saate ise valida, kas kokkame koos või teeme seda ainult meie. Muidugi voolab ojadena ka vett ja kohvi. Kui soovite, võib pikk koosolekupäev muutuda edasi õhtuseks kooskokkamiseks (valik 7 menüü seast). Kui mitte, saab päev läbi reeglina hiljemalt 16ks. Esiteks ei jõuagi rohkem koos arutada ja tegelikult on meil vaja pärast õhtune üritus ette valmistada. 

Üle-eestilise meeskonna puhul on meie asukoht väga mugav, sest isegi Jõgeva inimesed leiavad Telliskivi kenasti üles. Samuti on rongipeatus mõnusalt lähedal. 

Koosolekupäevi korraldame nii väiksematele kui suurematele seltskondadele ja vajadusel mahutame korraga ära kuni 60 inimest.

Broneeri siit
Left Spice Image
Center Spice Image
Right Spice Image

    BRONEERIMISVORM