Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute küpsiste kasutamisega. Kui soovite keelata küpsiste salvestamist teie seadmesse, kohandage palun oma brauseri turvaseadeid.

Loe lähemalt

PAKETID

+
01

Kooskokkamine

(see, mis meid kuulsaks tegi)

Meie kooskokkamise menüüd uuenevad pidevalt. Neid on praegu valikus 5:
Vahemere köök, Prantsuse klassika, Lihakoolitus, Aasia köök ja Modernne Eesti köök. Suvehooajal on meil aga näiteks 3 erinevat grillmenüüd. 

Kooskokkamise õhtu raamistik on järgnev: tervitame üksteist tervituskokteiliga, kokkame koos 4-käigulise õhtusöögi ning naudime samal ajal veini. Vahelduva eduga ka teed, kohvi ja vett. Seda kõike meie kahte korrust läbivas stuudios, kus on korralik söögisaar, mõnus baar, suurepärased vaated ja ilmselt veel suurepärasem seltskond. 

Mõned seltskonnad tahavad kõike nullist teha (juhendaja hoolsa pilgu all). Mõned tahavad natukene teha. Mõned tahavad end lihtsalt hästi tunda. Viimasel puhul valmistame meie toidu ja hoolitseme, et kõik sujuks. Kõik sedalaadi variatsioonid on meie poolt võrdselt soositud. Lihtsalt öelge, mida te ootate ja meie aitame sellel kõigel ellu ärgata. 

Me kutsume oma köögisaart hellitavalt lavaks. Aga kõikidel ei meeldi laval olla. Ei peagi. Siinsete ürituste võlu on see, et kõik tunnevad end võrdselt hästi. Nii need, kes tahavad rahulikult olla kui ka need, kes tunnevad toidu tegemisest suurt naudingut. 

Tavaliselt kestavad ühised söögitegemised umbes 4 tundi.

Kooskokkama mahuvad kenasti ära nii väiksemad kui suuremad seltskonnad. Tulge kasvõi 60 inimesega!

Broneeri siit
Left Spice Image
Center Spice Image
Right Spice Image

    BRONEERIMISVORM