Aasiapärane lõhe
Aasiapärane lõhe
Lõhefileed
Pisut toiduõli
Meelepärast riisi
Meelepäraseid aedvilju
FoodStudio kookose-karri kastet
Serveerimiseks rohelist sibulat ja koriandrit, soovi korral laimi
VALMISTAMINE
1. Keeda riis. Eeltöötle aedviljad: näiteks tugev porgand viiluta/tükelda õhemaks, õrnemad aedviljad lõika lihtsalt väiksemaks. Kuumuta pannil pisut õli ja prae need siis tugeval kuumusel pidevalt segades kiirelt läbi. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral näiteks sojakastmega.
2. Puhasta lõhefilee luudest ja lõika sobivateks portsjoniteks. Kuumuta pannil õli ja prae fileetükid kuldseks. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Kaste kuumuta läbi ja serveeri koos kõikide komponentidega.