Lillkapsakarri kookose-karrikastmes kartuli ja roheliste hernestega

Lillkapsakarri kookose-karrikastmes kartuli ja roheliste hernestega

Kogus: neljale


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 väiksem lillkapsapea, õisikuteks eraldatuna


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 sibul, hakituna


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

2 küüslauguküünt, hakituna


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

väike jupp ingverit, hakituna

2 dl FoodStudio aedviljapuljongit


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

2 kartulit, tükeldatuna


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

200 g rohelisi herneid (sobivad ka sügavkülmutatud herned)

1 pakk FS Goods kookose-karri kastet


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

vajadusel veidi soola, pipart ja suhkrut


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

serveerimiseks värsket koriandrit ja hakitud tšillipipart


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

Õli praadimiseks

VALMISTAMINE

1. Kuumuta pannil õli ja hauta keskmisel kuumusel sibulat mõned minutid. Lisa siis pannile küüslauk ja ingver ning hauta veel veidi aega.

2. Kalla pannile tükeldatud kartul koos lillkapsaõisikutega, kalla peale puljong. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ning hauta vaiksel kuumusel ca 15 minutit, kuni kartul on pehme.

3. Kalla pannile kookose-karrikaste ja herned. Lase keema tõusta, keeda 1-2 minutit. Kontrolli maitseid ja vajadusel lisa soola, pipart või veidi suhkrut.

4. Serveerides paku juurde aurutatud riisi ja viimistle karri värske koriandri ning soovi korral hakitud tšillipipraga.

FoodStudio_kookosekarri_KASTE_350g_EST