Vürtsikas kõrvitsa püreesupp

Vürtsikas kõrvitsa püreesupp


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

300 g kõrvitsat


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

50 g ingverit


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1-2 tšillikauna (olenevalt sellest, kui vürtsikat suppi soovid)

750 ml FoodStudio aedviljapuljongit


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

u 1 sl oliiviõli


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

näpuotsatäis soola ja pipart

VALMISTAMINE

1. Lõika puhastatud kõrvits kuubikuteks. Aseta kuubikud ahjuplaadile küpsetuspaberi peale ning vala peale natuke oliiviõli. Küpseta ahjus 200 C juures umbes 10 minutit. Puhasta ja haki ingver. Haki ka tšillikaun(ad).

 

2. Pane hakitud ingver ja tšilli potti koos oliiviõliga. Prae natuke ja lisa pakk Food Studio aedviljapuljongit (750ml). Lisa küpsetatud kõrvitsatükid ning keeda nad pehmeks. Mikserda saumikseriga püreeks.

3. Maitsesta soola ja pipraga, lase uuesti keema ja serveeri!

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST