Murusupp spargli ja hernega

Murusupp spargli ja hernega

Kogus: kolmele

1 spl võid

1 porru

2 kartulit

150 g sparglit

peotäis noori põdrakanepi varsi

peotäis karulaugulehti

100 g rohelisi herneid (külmutatud)

750 ml FoodStudio aedviljapuljongit

150 g peekonit

VALMISTAMINE

1. Tükelda porru valge osa. Koori kartulid ja tükelda. Sulata poti põhjas või ja lisa tükeldatud porru ja kartul.

2. Pruunista juurvilju potis paar minutit ja kalla peale puljong. Keeda kuni kartul on pehme, lisa tükeldatud spargel ja keeda veel mõni minut. Lõpuks lisa karulauk ja põdrakanep ning rohelised herned. Lase korraks keema ja võta pott tulelt. Püreesta sauseguriga või kasuta blenderit.

3. Haki peekon väikesteks kuubikuteks ja prae pannil krõbedaks. Nõruta majapidamispaberil liigne rasv ja puista supile.

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST