Imelihtne frikadelli supp

Imelihtne frikadelli supp

2 -le koolilapsele

1 keskmine kartul

1 pisem porgand

100 g ehk kolmandik pakki frikadelle

1 peotäis külmutatud rohelisi herneid

1 pakk (350 ml) FoodStudio aedviljapuljongit

VALMISTAMINE

Supp on kõhule hea, seda teavad kõik. Supi sisse võib panna kõike, mis külmikus aedviljakastis on – kartulit, porgandit, kapsast või peeti. Sügavkülmast frikadelle ja külmutatud rohelisi herneid. Ja ema-isa käest saab supi keetmise eest raudselt kiita!

Pese käed sooja vee ja seebiga ning seo siis põll ette.

Pane lõikelaud lauale ning haki korralikult pestud kartul ja porgand kuubikuteks.

Kui noa kasutamise oskused pole sinu tugevam külg, siis piilu sügavkülma – ehk on seal mõni pakk külmutatud aedviljadega, mis just supi tegemiseks mõeldud.

Lõika FoodStudio aedviljapuljongi pakilt nurk ära ning vala puljong potti. Lase keema tõusta ning lisa sinna oma lemmik aedviljad. Keeda seni, kuni aedviljad on pehmed.

7 minutit ja porgand on veel kergelt krõmps, aga muidugi oleneb see sellest kui suured tükid oled hakkinud. Keevasse supipotti lisa järgemööda ka frikadellid ja keeda seni, kuni nad pinnale tulevad.

Tõsta supp kulbiga supitaldrikusse, puhu ilusti peale ja söö taldrik tühjaks.

Pese taldrik ja lusikas ning hakka nüüd koolitöid tegema. Oma uue supi retsepti võid ka kirja panna, siis järgmisel korral hea võtta

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST