Lehtkapsapüreesupp

Lehtkapsapüreesupp

Kogus: neljale

2 sl oliiviõli või võid

1 sibul

1 porru

3 küüslauguküünt

2-3 vart rohelist sibulat

750 ml FoodStudio aedviljapuljongit

200 g lehtkapsast

100 g spinatit

1 purk (400 g) valgeid konservube

1 sl sidrunimahla

VALMISTAMINE

1. Koori sibul ja küüslauguküüned, haki peenemaks. Lõika porru valge osa ribadeks. Loputa spinat ja lehtkapsas. Eemalda lehtkapsa varred ja haki peenemaks.

2. Kuumuta poti põhjas õli ja passeri selles hakitud sibulat, küüslauku ja porrut. Kalla peale puljong ja lase keema. Nõruta ja loputa oad.

3. Lisa puljongisse oad, lehtkapsas, spinat ja roheline sibul.

4. Lase korraks keema tõusta ja püreesta sauseguriga.

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST