Hokkaido kõrvitsa supp

Hokkaido kõrvitsa supp

Kogus: neljale

1 tl oliiviõli

1 sibul

Pöidlasuurune jupp ingverit

1 umbes kilone Hokkaido kõrvits

200 g sulatatud juustu

Soola-pipart

750 ml kuuma FoodStudio aedviljapuljongit

VALMISTAMINE

1. Haki sibul ning ingver peenikeseks ning pane koos õli ning veidikese soolaga madalale kuumusele pehmenema.

2. Puhasta kõrvits ning tükelda kuubikuteks. Lisa potti umbes 7 minutit pehmenenud sibula ja ingveri juurde.

3. Lisa potti keev aedviljapuljong. Kui soovid paksemat suppi, piisab 750 ml, kui aga rohkem ja kergemat, siis võid lisada ühe väikse 350 ml paki juurde!

4. Tõsta kuumus keskmiseks, kata pott kaanega ning lase umbes 10 minutit podiseda.

5. Kui kõrvits pehme, siis tõsta pott tulelt, lisa sinna sulatatud juust ning püreeri supp ühtlaseks.

6. Soola-piparda nii, kuidas heaks arvad ja naudi kuumalt.

Märkused:

Kui juhtub, et saumikserit ega ühtki teist purustavat asja käepärast ei ole, siis saad ikkagi seda suppi teha. Soovitan teha paksema supi ning siis kui kõrvits pehme, see kahvliga purustada. Aega läheb oluliselt rohkem, aga maitse on ikkagi äärmiselt mõnus!

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST