Kinoa paella

Kinoa paella

Kogus: kuuele

2 sl oliiviõli

1 suur sibul (hakitud)

2 küüslauguküünt (purustatud)

1 punane paprika (kuubikuteks hakitud)

1 oranž paprika (kuubikuteks hakitud)

1 kollane paprika (kuubikuteks hakitud)

2 sl tomatipastat

12 vart sparglit (kooritud ja tükeldatud)

1,5 tassi kinoad (keetmata, loputatud)

1 tl paprikapulbrit

750 ml FoodStudio aedviljapuljongit

Serveerimiseks värsket peterselli (hakitud), sidruniviile

Maitseks soola, pipart

VALMISTAMINE

1. Kuumuta oliiviõli ahjukindlas keskmise suurusega pannis. Pruunista sibulat ja küüslauku keskmisel kuumusel umbes 4 minutit, pidevalt segades. Lisa hakitud paprikad ja ½ tl soola ning prae veel 15 minutit, aeg-ajalt segades.

2. Lisa tomatipasta ja spargel, sega korralikult ja prae veel 2 minutit.

3. Lisa kinoa, paprikapulber, ½ tl soola ja pipart ning hauta koos köögiviljadega umbes 5 minutit, pidevalt segades. Lisa 400 ml aedviljapuljongit. Kuumuta keemiseni, seejärel vähenda kuumust ja lase lahtiselt podiseda umbes 25 minutit. Samal ajal kuumuta ahi 190 kraadini.

4. Lisa 350 ml aedviljapuljongit, sega hästi läbi, kalla pannile ning pane ahju. Küpseta ahjus 10 minutit.

5. Serveeri peterselli ja küpsetatud või värskete sidruniviiludega.

FoodStudio_aedvilja_PULJONG_350g_EST