Kartulimedaljonid rebitud kaera ja bešamellkastmega

Kartulimedaljonid rebitud kaera ja bešamellkastmega

Taimne roog

250 g pisemaid kartuleid

1 sidruni riivitud koor

õli

soola ja värskelt jahvatatud pipart

240 g rebitud kaera, tomatiga maitsestatud

peotäis kirsstomateid

2 pakki FoodStudio Bechamel kastet (vegan)

serveerimiseks redise viile ja idusid, lehtkapsa tsipse või värsket salatit

VALMISTAMINE

Keeda pisikesed koorega kartulid, kurna ning vajuta peopesa või tassiga lapikuks. Tõsta ettevaatlikult küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile ning nirista peale õli või taimset sulavõid. Jahvata pipart ja maitseks soola, riivi sidruni koort ning küpseta 200 kraadi juures ahjus, kuni kuldpruunid.

Prae rebitud kaer või mõni teine taimne alternatiiv hakklihale pannil, lisa kirsstomatid ning vala peale FoodStudio bešamellkaste.

Serveeri kartulipudru, röstitud kevadise kapsa või nende samade kuldsete kartulimedaljonidega! Salatit ka kõrvale!

Vegan Bechamel