Kinoa ja peedi salat

Kinoa ja peedi salat

Kogus: kahele

2 dl kinoad

2-3 väikest peeti või 1 keskmine

1 punane sibul

50 g Feta juustu

2-3 redist

peotäis mustikad

karulauku või meelepärast rohelist salatit või väikeseid naadilehti vms umbrohtu

1 dl FoodStudio Chimmy salatikastet

2 sl punase veini äädikat

VALMISTAMINE

1. Haki sibul hästi peenikesteks ribadeks ja riivi toores peet jämeda riiviga. Pane sibul ja riivitud peet kaussi ja kalla peale Chimmy salatikaste., lisa punase veini äädikas. Sega hoolega läbi ja ja jäta maitsestuma.

2. Loputa kinoa ja pane potti, lisa vett, nii et kataks teravilja umbes 2 cm võrra. Keeda tasasel tulel, kuni kinoa on pehme ja vedelik imendunud. Loputa jaheda veega ja jäta jahtuma. Nõruta pisut peetidest ja sibulatest tulnud vedelikku ja sega kinoaga, et see muutuks kenaks roosaks.

3. Tõsta salativaagnale kinoa, lisa sibula-peedi segu ja pudista juurde Feta. Haki või rebi juurde roheline ja redised ning puista pinnale mõned mustikad.