Tagliatelle punase veini kastme ja kanamaksaga

Tagliatelle punase veini kastme ja kanamaksaga

4 portsjonit

1 šalottsibul

250 g kanamaksa (pardi-, talle või vasikamaksa)

praadimiseks võid ja pisut õli

150 g tagliatelle pesasid (6tk)

1 pakk Foodstudio punase veini kastet

1 oks rosmariini

1 spl balsamicot

serveerimisel kõvemat seltsi kitsejuustu

röstitud seedermänniseemneid

VALMISTAMINE

Koori sibul ning viiluta peeneks. Aja pann tuliseks ning lisa või ning törts õli, et või suitsema ei läheks. Keeruta sibulat seni, kuni klaasjas.

Puhasta maks kelmetest ning haki nii peeneks kui vähekegi saad. Lisa pannile sibula juurde ja prae kuldseks. Maitsesta soola ja pipraga.

 

Keeda tagliatelle või oma lemmik pasta al dente ning kurna, jättes pisut keeduvett alles.

Vala pasta pannile maksa sekka, vala peale punase veini kaste, hakitud rosmariin ja nirista juurde balsamicot. Sega läbi ja kuumuta, kuni kaste on mõnuasti past ümber kleepunud.

Serveerides riivi peale kitsejuustu ja röstitud seedermänniseemneid

FoodStudio_punase_veini_KASTE_230ml_EST