Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute küpsiste kasutamisega. Kui soovite keelata küpsiste salvestamist teie seadmesse, kohandage palun oma brauseri turvaseadeid.

Loe lähemalt

PAKETID

+
02

Kevad/suvi

Soojade ilmade saabumisega oleme valmis saanud neli täiesti uut menüüd: Vahemere köök, Prantsuse köök, Kevad/suvi ja Grillmenüü.

Kõiki neid on teil võimalik oma seltskonnaga kooskokata, kuid soovi korral võime ka meie kõik ära teha. Just nii. Sinul jääb üle ainult lauda istuda, veiniklaase kolleegide või sõpradega kõlistada ning oodata, kuni toidud lauda toome. Nagu heas peenes restoranis. Tegelikult on lauast hea vaade meie köögisaarele, kus kõik imelised toidud valmivad. Kellel ikka käed sügelevad, siis loomulikult lubame tulla ja ise ka natuke proovida seda hakkimise või serveerimise värki.

Uute menüüde toitude maitsed tulevad sel korral otse Jaapanist ja Peruust, väikese põikega ka kohalikule toidukraamile. Nimelt leiab menüüst ka Eesti aasta kala – koha. Grillil saavad kuuma pardisüdame vardad ning kõigi reisisellide suur lemmik vahemere äärest – paella! 

Üldiselt näeb õhtu välja nagu FoodStudios ikka: tervitame üksteist tervituskokteiliga, naudime 4-käigulist õhtusööki ning veini. Vahelduva eduga ka teed, kohvi ja vett. Seda kõike meie kahte korrust läbivas stuudios, kus on korralik söögisaar, mõnus baar, suurepärased vaated ja ilmselt veel suurepärasem seltskond. 

Tavaliselt kestavad üritused meie juures umbes 4 tundi.

FoodStudiosse mahuvad kenasti ära nii väiksemad kui suuremad seltskonnad. Tulge kasvõi 60 inimesega!

Broneeri siit
Left Spice Image
Center Spice Image
Right Spice Image

    BRONEERIMISVORM