Meie veebilehe kasutamise jätkamisega nõustute küpsiste kasutamisega. Kui soovite keelata küpsiste salvestamist teie seadmesse, kohandage palun oma brauseri turvaseadeid.

Loe lähemalt

PAKETID

+
02

Pimeõhtusöök

Kõige olulisem esimesena. Meie pimeõhtusöök ei toimu pimeduses, vaid täielikult pimendavate silmaklappidega. Õhtu algab nagu ikka. Alguses kogunetakse väikese tervituskokteili saatel. Räägime rahulikult kõigest, mis saama hakkab ja seejärel saate oma nägemismeele välja lülitada.

Õhtusöök on põnev, aga samas turvaline. Näiteks kui sinu ees laual midagi toimetatakse, puudutatakse sind õlast, et oskaksid sellega arvestada. Kui vajad midagi, tõsta käsi ja tuleme sinu juurde.

Kogu õhtusöögi vältel käib mõnus diskussioon. Mida sa tunned? Kuidas sa tunned? Mida sa arvad? Kui on soovi, teeme ka üritusest näiteks mõne külalise telefoniga pilte. Et sellest jääks siiski nähtav jälg.

Üritus kestab umbes 4 tundi, aga 3 tundi pärast algust saab juba klapid peast võtta, et lõputult (umbes tunnike) kõigest kogetust üksteisega muljetada ja serveeritut nüüd oma silmaga vaadata. Ka meie maast laeni akendest avaneb suurepärane vaade, mis pärast pimeduses veedetud tunde näeb ilmselt veelgi parem välja. 

Pimeõhtusööke korraldame nii väiksematele kui suurematele seltskondadele ja vajadusel mahutame korraga ära kuni 60 inimest.

Broneeri siit
Left Spice Image
Center Spice Image
Right Spice Image

    BRONEERIMISVORM