Aedoa ja seene riisiroog rameni puljongiga
Aedoa ja seene riisiroog rameni puljongiga
4 portsjonit
60 g porrulauku
õli praadimisek
200 g seenesegu (võib ka külmutatud)
2 dl ehk 150 g kolme riisi segu
2 pakki FoodStudio rameni puljongit
200 g aedube
0,5 spl maisitärklist ja natuke külma vett
peotäis spinatilehti
25 g kõva laabijuustu või Parmesani
VALMISTAMINE
Lõika porrulauk pikkupidi pooleks ning pese hoolikalt voolava vee all. Haki ning prae õliga poti põhjas, kuni kergelt klaasjas. Lisa seenesegu ning prae umbes viis minutit. Lisa riis ja siis puljong. Keeda u 20 minutit, kuni riis on pehme. Lisa aedoad ning väheses külmas vees lahustatud maisitärklis. Lisa riisiroale ning sega läbi. Viimasena lisa peotäis või paar spinatilehti ning riivi peale laabijuustu.