Aedoa ja seene riisiroog rameni puljongiga

Aedoa ja seene riisiroog rameni puljongiga

4 portsjonit

60 g porrulauku

õli praadimisek

200 g seenesegu (võib ka külmutatud)

2 dl ehk 150 g kolme riisi segu

2 pakki FoodStudio rameni puljongit

200 g aedube

0,5 spl maisitärklist ja natuke külma vett

peotäis spinatilehti

25 g kõva laabijuustu või Parmesani

VALMISTAMINE

Lõika porrulauk pikkupidi pooleks ning pese hoolikalt voolava vee all. Haki ning prae õliga poti põhjas, kuni kergelt klaasjas. Lisa seenesegu ning prae umbes viis minutit. Lisa riis ja siis puljong. Keeda u 20 minutit, kuni riis on pehme. Lisa aedoad ning väheses külmas vees lahustatud maisitärklis. Lisa riisiroale ning sega läbi. Viimasena lisa peotäis või paar spinatilehti ning riivi peale laabijuustu.

FoodStudio_RAMEN_PULJONG_350g_EST