Ahjujuurikad, kartulivorstid sealihaga ja peolauakaste rohelise pipraga

Ahjujuurikad, kartulivorstid sealihaga ja peolauakaste rohelise pipraga

Traditsiooniline pidulaud nõuab ikka marineeritud seeni ja kurki, kuldseid kõrvitsakuubikuid ning sinepit. Uue, ent pika traditsiooniliga demi glace kastme põhjal valminud FoodStudio koorene peolauakaste rohelise pipraga, võtab seal mugavalt koha sisse. Uusi traditsioone luues, kus RETSEPTI EI OLEGI VAJA, AINULT VALMIS KASTET!

VALMISTAMINE

SEEPÄRAST SIIN RETSEPTI EI OLEGI! On vaid elamise mõnu, traditsioonidesse sobitumine ja uute loomine.

Tee kõik nii, nagu alati oled teinud. Küpseta lambaliha või parti, hane või kalkunit, verivorsti või kartulivorstikesi. Isegi kalaga sobib see kaste, nagu oleks ta selleks mõeldudki.

Küpseta kõrvitsat ja portobello seeni, rösti juurvilju ja poeta mõni punapõskne õun sinna vahele. Lillkapsa steik või seenekotletid.

Pane küünlad ka põlema ning poleeri lauahõbe ja klaasid läikima.

Ja siis lõika kastmepakil nurk maha, vala potti, lase keema tõusta ning vala kastmekannu.

Kui soovid, võid veel rohelise pipra teri sekka visata, et piprased üllatused tulemata ei jääks. Tegelikult on maitse aga ilma nendetagi uhkelt rohelise pipra nägu.