Peolauakastmes haudunud kanafilee rohelise pipraga

Peolauakastmes haudunud kanafilee rohelise pipraga

Roheline pipar on mahedam, kui must pipar ja mõjub oma harva kasutuse tõttu köökides kuidagi pidulikult. Nii ka meie peolauakaste, kus rohelise pipra maagia sees. Meie FoodStudios leiame, et iga päeva tuleks pühitseda ning seepärast võib ka harilikul teisipäeval peolauakastmega serveerida kanafileed ning rohelisi aedvilju. Peolauale sobivad nad muidugi ka!

Kogus: 4-le sööjale

praadimiseks võid ja õli

2 kanafileed

maitse järgi soola ja pipart

1 pk FoodStudio peolauakastet rohelise pipraga

Serveerimiseks ube, brokolit, porrut ja porgandeid

VALMISTAMINE

Pehme ja mahlase kanafilee küpsetamine pole raketiteadus, eriti kui lasta fileel pisut aega kastmes haududa ja liha on varem toasooja tõstetud. Soovi korral võid tervete fileede asemel ka ribasid või lõike hautada.

Aja pann kuumaks, lisa õli ja võid, ning anna kanalihale tumekuldne toon. Maitsesta soola ja soovi korral ka pipraga.

Vala kaste pannile ning pane kaas peale ning lase kaane all, tasasel tulel haududa (7-10 minutit, olenevalt fileetüki paksusest).

Kõrvale paku aedvilju, salatit, riisi või tatart, mille järele isutab.