Biifsteek punase veini kastmega
Biifsteek punase veini kastmega
Meelepärast biifsteeki
FoodStudio punase veini kastet
Meelepäraseid aedvilju
Toiduõli
Soola
Musta pipart
Soovi korral soja- või muud maitsekastet
VALMISTAMINE
1. Eeltöötle aedviljad: näiteks kartul ja porgand keeda poolvalmis ja viiluta/tükelda, õrnemad aedviljad lõika lihtsalt väiksemaks. Kuumuta pannil pisut õli ja prae need siis tugeval kuumusel pidevalt segades kiirelt läbi. Maitsesta soola, pipra ja soovi korral näiteks sojakastmega.
2. Liha tarvis kuumuta pann, lisa tilk õli ning prae biifsteeke kas ükshaaval või paarikaupa nii, et külm liha ei jahutaks panni. Röstitud/praetud poolele lisa soola ja pipart.
3. Paralleelselt kuumuta kastmepotis veinikaste ja serveeri kõik komponendid koos maitsva praena.