Chashu-sea ja munaga ramen
Chashu-sea ja munaga ramen
2-3 portsjonit
200 g küpsetatud ja viilutatud seakõhtu
1 pakk FoodStudio ramen puljongit
2-3 muna
100 g (2 portsu) rameni nuudleid (näiteks SantaMaria ramen nuudleid)
Kaunistuseks ja maitseks vürtsikamat seltsi pisirohet või ürte, nagu koriander
Maitse järgi Furikake maitseainesegu (koosneb seesami seemnetest ja vetika tükkidest)
VALMISTAMINE
Valmis FoodStudio Rameni puljongiga on iga rameni-isu taltsutamine lihtne nagu 1-2-3!
Traditsiooniliselt kasutatakse ramenis ilma nahata sea kõhutükki, mis keeratakse rulli, praetakse õlis ja küpsetatakse seejärel sojakastme, mirini, sakega ning millest lõigatakse viilud rameni peale.
Esmalt lase potis vesi keema ning keeda kanamuna täpselt 6 minutit ning ehmata jääkülma veega. Koori muna ja poolita.
Lase pakk FoodStudio rameni puljongit keema. Keeda ramen nuudlid pakil antud juhiste kohaselt, kurna (ning nõruta külma vee all) ja jaga kausside vahel.
Vala peale keevkuum rameni puljong, puista vürtsikaid pisirohesid ning poolitatud pehme muna.
Haara pulgad ja söö, kuni tuline! Ja ära unusta, luristamine on rameni puhul lubatud!
* Tšilli-seesami vürtsikas segu – Kuumuta pisikeses potis 4 spl õli, kuivatatud 4 tšillikauna või 2 spl tšillihelbed, 10 küüslauguküünt ning kuumuta mõned minutid. Tõsta tulelt, lisa 2 spl seesamiõli ja 2 spl seesamiseemned, 1 tl soolahelbed ja 1 värske punane tšillikaun. Surista sauseguriga püreeks ning kasuta seda toidu vürtsikamaks muutmisel. Ekstra mõnus lisand rameni peale poetatult või kus tahes teravust puudu.