Grillitud seafilee Demi Glace kastmega

Grillitud seafilee Demi Glace kastmega

Superlihtne retsept

1 sea sisefilee ca 500 g

1 pakk FoodStudio Demi-Glace kastet

Soola ja pipart maitsestamiseks

VALMISTAMINE

Superlihtne retsept!

Puhasta seafilee kelmetest. Määri liha FoodStudio Demi-Glace kastmega kokku, lase 15m seista.

Tõsta kuumale grillile. Grilli ca 20 minutit aeg-ajalt külge keerates, et filee ühtlaselt küpseks. Küpsemise ajal pintselda fileed FoodStudio demi-glace kastmega. Nii saab liha maitsekam. Tõsta liha grillilt ja lase 10 minutit seista. Maitsesta soola ja pipraga.

Lõika lahti ja serveerides puista peale värskeid ürte (kasvõi  ilu pärast) ja kõrvale meelepärane salat või juurviljad.  No ja kui tunne on, siis vala ka maitseks peale natuke sooja Demi-Glace kastet.

PS! Proovi ka veisefileega. Ikka sama võrratult lihtne retsept.

 

FoodStudio_demiglace_KASTE_230ml_EST