Kanaribade ja riisinuudlitega kookose-karrikaste

Kanaribade ja riisinuudlitega kookose-karrikaste

2-3-le koolilapsele

1 spl õli, praadimiseks

150 g kanafileed või kanafilee ribasid

75 g riisinuudleid

1 pakk FoodStudio kookose-karri kastet

VALMISTAMINE

Pese käed ja pane põll ette ning keeruta gloobust, sest ees ootab maitseretk Indiasse!

Pane riisinuudlid sooja vette likku, kuniks kanaga tegeled. Kui sulle meeldivad tavalised spagetid või hoopis keedetud riis, siis valmista neid kõrvale.

Haki kanafilee suupärasemateks tükkideks ning prae pannil kiirelt kuldseks. Vala peale kookose-karri kaste, lisa veest nõrutatud riisinuudlid ning lase keema tõusta. Las podiseb umbes 3-4 minutit.

Vaata, mida värsket võiksid taldrikusse veel lisada – on sul kodus kurki või tomatit, maitserohelist või mõni salatileht, sest vitamiinid on samuti väga olulised!

Tõsta toit taldrikule ning söö kõht täis. Siit jagub veel õele või vennale ning linnupetteks näljastena koju jõudnud vanematelegi.

Nüüd võid hakata koolitöid tegema!

FoodStudio_kookosekarri_KASTE_350g_EST