Panko paneeringus suvikõrvitsa kettad kanarasvaga

Panko paneeringus suvikõrvitsa kettad kanarasvaga

0,5 tk suuremast suvikõrvitsast

2 kanamuna

sool

värskelt jahvatatud must pipar

värskeid ürte

värskelt riivitud muskaatpähklit

1 spl praadimiseks FoodStudio kanarasva

VALMISTAMINE

Selleks roaks sobivad nii üle kasvanud suvikõrvitsad aga ka suured sirmikud, kui ka austerservikud, tugevamat sorti tomatid ning muidugi lihaviilud ja kodune šnitsli tegemine.

Viiluta suvikõrvits 0,7 mm jämedusteks viiludeks. Klopi lahti munad, lisades sinna soola, pipart ja natukene värskelt riivitud muskaatpähklit ning libista suvikõrvitsa viilud läbi munasegu. Seejärel paneeri pankos (jämedam saia puru) või riivsaias.

 

Sulata pannil FoodStudio kanarasv ning prae viilud mõlemalt poolt, kuni kuldpruunid.

Peale praadimist puista peale soolahelbeid.

*Kõrvale paku FoodStudio sidrunikastet, kreemjat tomatikastet või juustukastet.

FoodStudio_kanarasv