Pop-corn

Pop-corn

2 portsjonit

2 spl FoodStudio kanarasva

2 küüslaugu küünt, viilutatult

1 oks rosmariini

lahke näpuotsatäis või kaks soola

1 dl mahedaid maisiteri

2 spl maitsepärmi

VALMISTAMINE

Kui sul on rohkem aega käepärast, võid alustada sellest, et maitsestad rasva hästi madalal kuumusel kuumutades – olgu selleks rosmariin, kadakamarjad, tšilli, värskelt riivitud muskaatpähkel, tüümian või küüslauk. Lase rasval u 10 min maitsestuda ning kurna siis maitset andnud kraam välja. Sellisel juhul võta suurem kogus, kui 2 spl kanarasva!

Pane paar spl rasva poti põhja ning lisa 3 maisi tera. Kuumuta, kuni nad hakkavad paisuma ning muutuvad valgete pilvekeste sarnaseks.

Püüa need kolm ruttu välja. Lisa potti rootsu küljest lahti tõmmatud rosmariini, viilutatud küüslauku ja lahke näpuotsatäis soola ning lisa nüüd ülejäänud maisi terad. Raputa pidevalt potti, et kuumus jaotuks ühtlaselt, kuni kõik maisiterad on „plahvatanud“.

Maitse ja kui tundub, et võiks veel soola, maitsepärmi helbeid maitses tunda olla, siis lisa ning sega läbi ning vala kaussi.

Istu diivanile ning naudi kinoõhtut kodus!

 

FoodStudio_kanarasv