Pardiraguuga pasta

Pardiraguuga pasta

Kogus: kahele

120 g kuiva pastat (tagliatelle, papardelle)

u 100 g küpsetatud pardiliha (näiteks üks pardikoib)

230 ml FoodStudio punase veini kastet

maitseks suhkrut, soola, pipart

kaunistamiseks ja maitseks tüümiani ja parmesani

VALMISTAMINE

1. Ribasta küpsetatud pardiliha peenemateks kiududeks.

2. Pane valmis kaks potti, üks suurem pasta jaoks ja teine, väiksem, raguu tegemiseks. Tõsta liha väiksemasse potti ja vala peale punase veini kaste. Lase keema, maitsesta näpuotsatäie suhkru, soola ja pipraga. Keeda paar minutit. Kui sul ei ole värsket tüümianit peale raputamiseks, võid kastmesse maitseks lisada ka sutsukese kuivatatud tüümianit. Raguu on nüüd valmis, hoia ta soojana, kuni valmib pasta.

3. Lase suures potis soolaga maitsestatud vesi keema ja keeda pasta vastavalt pakendi juhendile. Kurna ja sega raguuga. Serveerimisel lisa soovi korral parmesani, tüümianit ja musta pipart.

4. Söö kohe, kuumalt auravana. Ära unusta kõrvale võtta värsket salatit!

FoodStudio_punase_veini_KASTE_230ml_EST