Aasiapärane supp kitsemamplitega

Aasiapärane supp kitsemamplitega

Kogus: neljale

750 ml FoodStudio Aasia puljongit


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

3-4 peotäit peotäit värskeid või omas mahlas külmutatud kitsemampleid


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

250 g (kaks väikest pead) paksoid


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 porgand


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

70 g aasiapäraseid nuudleid (kasutasin pruuni riisi nuudleid)


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

rohelist sibulat

VALMISTAMINE

1. Kuumuta puljong keema. Lisa seened. Suuremad seenetükid lõika vajadusel enne väiksemaks. Keeda 5 minutit.

2. Lõika paksoilt alumised mahlakamad heledad varreosad ja tükelda need. Rohelised ülemised leheosad jäta terveks. Kui lehed on väga suured, võid need veidi väiksemaks lõigata või rebida.

3. Ribasta porgand juurviljalõikuriga või lõika noaga peenikesteks tikkudeks.

4. Lisa supile heledad paksoitükid ja keeda paar minutit. Nüüd lisa nuudlid, paksoi rohelised lehed ja porganditikud. Keeda veel 3-5 minutit, kuni nuudlid on pehmed (vaata nuudlipaki pealt, kui kaua su nuudlite valmimiseks aega kulub). Ja ongi valmis!

5. Süüa oleks kõige õigem kohe, muidu muutuvad nuudlid ja aedviljad liiga pehmeks. Puista supile serveerimisel veel hakitud rohelist sibulat.

FoodStudio_aasia_PULJONG_350g_EST