Kergelt mereline aasia

Kergelt mereline aasia

Aasiapäraseid suppe on tore luristada ja siis vahepeal pulkadega nuudleid ning krevette suhu tõsta. Just selline see supp ongi!

Kogus: 2 portsjonit

350 ml FoodStudio aasia puljongit

2 lehte hiina kapsast või paksoid

peotäis külmutatud rohelisi herneid, suhkruherneid või edamame ube

pool portsu riisinuudleid ntx Santa Maria

VALMISTAMINE

Aja aasia puljong potis keema. Ava külmik ja leia sealt paar lehte hiina kapsast või hiina lehtnaerist ehk paksoid.

Haki laisalt tükkideks ja poeta potti. Sügavkülmikus on alati ju peotäis külmutatud herneid või edamame ube, suhkruherne kaunu. Pane neid ka potti.

Klaas- ehk riisinuudleid on ka alati alles jäänud liiga vähe, et terve pere söönuks saaks aga supi sisse just parasjagu.

 

Natuke porgandit võib ka sekka riivida või veel parem, lisada pisut korea porgandisalatit, nii ei pea riivi mustaks tegemagi.

Kõige viimasena lisa mõned krevetid, eriti head on suuremad tiigerkrevetid aga sobivad ka pisemad.

Jaga supp taldrikutesse ja head isu!

aasia puljong