Kookose-sinimerekarbi risoto krevettidega

Kookose-sinimerekarbi risoto krevettidega

4 portsjonit

õli

1 sibul

2 küüslauguküünt

200 g risoto riisi

1 pakk FoodStudio kookose - laimi - sinimerekarbi puljongit

0,5 laimi mahl

soola ja pipart

värskelt hakitud peterselli ja koriandrit

150 g hiidkrevette

pisut soola

värskelt jahvatatud musta pipart

jupp tšillit

VALMISTAMINE

Lase ühes potis FoodStudio kookose-sinimerekarbipuljong tasasel tulel keema tõusta ja keera siis tuli alt.

Haki sibul ning keeruta tulises õlis teises potis, kuni klaasjas. Lisa küüslauk ja risoto riis. Sega läbi, pigista poole laimi mahl ning vala kulp-kulbi haaval potti juurde kookose-sinimerekarbi puljongit, kuni riis on kogu puljongi ära joonud.

Lisa nüüd hakitud peterselli ja koriandri segu.

Haki paar küüslauguküünt ja lase pann tuliseks, lisa õli ning oma ilusad hiidkrevetid ja küüslauk, maitseks jahvatatud meresoola.

Soovi korral võid siia ka värsket punast hakitud tšillit lisada. Jahvatatud musta pipart aga kindlasti!

Serveeri oma kreemjat risotot koos krevettidega! Mmmmmm…..

FoodStudio_Kookose_laimi_sinimerekarbipuljong