Kookose-sinimerekarbi risoto krevettidega
Kookose-sinimerekarbi risoto krevettidega
4 portsjonit
õli
1 sibul
2 küüslauguküünt
200 g risoto riisi
1 pakk FoodStudio kookose - laimi - sinimerekarbi puljongit
0,5 laimi mahl
soola ja pipart
värskelt hakitud peterselli ja koriandrit
150 g hiidkrevette
pisut soola
värskelt jahvatatud musta pipart
jupp tšillit
VALMISTAMINE
Lase ühes potis FoodStudio kookose-sinimerekarbipuljong tasasel tulel keema tõusta ja keera siis tuli alt.
Haki sibul ning keeruta tulises õlis teises potis, kuni klaasjas. Lisa küüslauk ja risoto riis. Sega läbi, pigista poole laimi mahl ning vala kulp-kulbi haaval potti juurde kookose-sinimerekarbi puljongit, kuni riis on kogu puljongi ära joonud.
Lisa nüüd hakitud peterselli ja koriandri segu.
Haki paar küüslauguküünt ja lase pann tuliseks, lisa õli ning oma ilusad hiidkrevetid ja küüslauk, maitseks jahvatatud meresoola.
Soovi korral võid siia ka värsket punast hakitud tšillit lisada. Jahvatatud musta pipart aga kindlasti!
Serveeri oma kreemjat risotot koos krevettidega! Mmmmmm…..