Lihtne supp spinati, suhkruherneste ja krevettidega

Lihtne supp spinati, suhkruherneste ja krevettidega

4 portsjonit

2 spl õli

1 keskmine porgand

2 küüslauguküünt

1 pakk FoodStudio kookose-laimi-sinimerekarbipuljongit

2 peotäit spinati lehti (või lehtnaeri ehk paksoi omi)

2 peotäit suhkruherneid

150 g krevette (tooreid)

1 punane tšillikaun

75 g riisinuudleid

1 kimp koriandrit

1 laim

VALMISTAMINE

Pane riisinuudlid, krevetid, laim ning värske tšillikaun poenimekirja ning kui poes need kenasti korvi on laotud, lisa ka FoodStudio kookose-sinimerekarbipuljong poekorvi. Saagu sellest supp või muhe hautis, see jääb sinu otsustada, aga ühtviisi mõnus on neid nuudleid luristada küll, parasjagu vürtsikas ja samal ajal siidiselt sume.

Pese ja vajadusel koori porgand ning lõika pikkadeks peenikesteks ribadeks ehk julienneiks. Haki küüslauk peeneks. Kuumuta poti põhjas õli ning keeruta selles porgandit ning küüslauku.

Rebi FoodStudio puljongipakil ots lahti ning vala puljong potti. Lase keema tõusta ning lisa järgemööda potti nii suhkruherned, riisinuudlid, spinatilehed ja päris viimastena krevetid. Tšilli koguse osas tunneta ise, kui palju julged panna. Meie oleme julged ja paneksime kohe rohkelt!

Haki kimp koriandrit ning lõika sektoriteks laim.

Serveeri supp rohke koriandri ning värske laimi piserdusega.

FoodStudio_Kookose_laimi_sinimerekarbipuljong