Taipärane kookose-sinimerekarbisupp krevettidega

Taipärane kookose-sinimerekarbisupp krevettidega

4 portsjonit

1 keskmine punane sibul

150 g pruune šampinjone

400 g krevette

100 g kirsstomateid, soovi korral

1 jupp tšillit

1 kimp koriandrit

1 laim

1 pakk FoodStudio kookose-sinimerekarbipuljongit

VALMISTAMINE

Kuumuta poti põhjas õli ning keeruta selles punase sibula kuubikuid, kuni klaasjad. Viiluta šampinjonid ning lisa potti. Poolita kirsstomatid ning keeruta neid poti põhjas, kuni kergelt karamelliseerunud.

Rebi puljongipakil nurk ära ning vala puljong potti ning lase keema tõusta.

Viimaseks maitselihviks lisa krevetid (võid tegelikult lisada siia ka sinimerekarpe, kalafilee tükke või seda, mille järgi sul isu on, isegi riisinuudleid, kui kõht väga tühi on) ning hakitud tšilli.

Serveeri rohke koriandriga!

FoodStudio_Kookose_laimi_sinimerekarbipuljong