Piprakastmega üleküpsetatud aedvilja-kana vormiroog

Piprakastmega üleküpsetatud aedvilja-kana vormiroog

3-4 kanafileed

Meelepäraseid aedvilju – porgand, paprika, suvikõrvits, herned jmt. Võid kasutada ka meelepärast külmutatud aedviljasega

1 pakk Foodstudio pipra-koorekastet

Pisut õli praadimiseks

Soola ja pipart

VALMISTAMINE

1. Lõika kanafileed vajadusel lapiti õhemaks ning võta neile värv kuumal pannil vähese õliga. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Puhasta aedviljad ning tükelda õhukesteks/peenikesteks viiludeks või ribadeks. Kui kasutad valmis segu, lase sel rahulikult sulada võimalusel külmkapis ning nõruta liigne vesi sõelal välja. Kuumuta aedviljad kuumal pannil vähese õliga kiirelt läbi.

3. Laota aedviljad ahjuvormi põhja ning lao peale kanafileed. Vala peale pipra-koorekaste ning küpseta ahjus 180°C juures kuni kaste hakkab äärtest keema.

4. Võid raputada peale riivjuustu.