Pühadebrunchi kartuli-hapukapsa pätsikesed pohlamoosi ja piprakastmega (taimne)

Pühadebrunchi kartuli-hapukapsa pätsikesed pohlamoosi ja piprakastmega (taimne)

4 portsjonit

150 g hapukapsast

300 g kooritud kartulit

70 g jahu

soola ja pipart

150 g riivitud juustu

praadimiseks õli

1 pakk FoodStudio piprakastet

jahvatatud musta pipart

VALMISTAMINE

Hilised hommikusöögid on nädalavahetuste pärusmaa. Natuke ühelt vaagnalt ja natuke teiselt ning mõni lusikatäis kriipshaput pohlamoosi peale. Need pätsikesed üllatavad sind 100%! Ja piprakastme ning pohlamoosiga on nad vastupandamatud.

 

Pese kartulid, koori ja riivi jämedalt riiviga. Sega hulka peenenarmaline hapukapsas, jahu, sool ja pipar ning riivitud juust.

Sega kõik ühtlaseks ning prae tulisel pannil õlis, mõlemalt poolt, kuldseks.

Kõrvale paku värskelt jahvatatud pipraga tuunitud piprakastet ning pohlamoosi.