Pühadebrunchi kartuli-hapukapsa pätsikesed pohlamoosi ja piprakastmega
Pühadebrunchi kartuli-hapukapsa pätsikesed pohlamoosi ja piprakastmega
4 portsjonit
150 g hapukapsast
300 g kooritud kartulit
70 g jahu
soola ja pipart
150 g riivitud juustu
praadimiseks õli
1 pakk FoodStudio piprakastet
jahvatatud musta pipart
VALMISTAMINE
Hilised hommikusöögid on nädalavahetuste pärusmaa. Natuke ühelt vaagnalt ja natuke teiselt ning mõni lusikatäis kriipshaput pohlamoosi peale. Need pätsikesed üllatavad sind 100%! Ja piprakastme ning pohlamoosiga on nad vastupandamatud.
Pese kartulid, koori ja riivi jämedalt riiviga. Sega hulka peenenarmaline hapukapsas, jahu, sool ja pipar ning riivitud juust.
Sega kõik ühtlaseks ning prae tulisel pannil õlis, mõlemalt poolt, kuldseks.
Kõrvale paku värskelt jahvatatud pipraga tuunitud piprakastet ning pohlamoosi.