Supp võiubade, rosmariini, nuudlite ja röstküüslauguga

Supp võiubade, rosmariini, nuudlite ja röstküüslauguga

6 portsjonit

1-2 küüslaugu küünt

1 oks rosmariini

150 g konserv võiube

750 ml FoodStudio veisepuljongit

1 porgand

1 pastinaak või 2 kartulit

50 g värsket spinatit

2 vart lehtkapsast või lehtpeeti

2-3 rooskapsast

0,3 tl kurkumit

1 portsjon Ramen nuudleid

2 spl valmis pestot

Serveerimiseks riivitud Parmesani

VALMISTAMINE

Kuumuta poti põhjas kuumas õlis küüslaugu viile ja peeneks hakitud rosmariini, kuni küüslauk on  kergelt karamelline.

Lisa pestud ja nõrutatud võioad ning seejärel veisepuljong.

Koori pastinaak või kartulid ning haki kuubikuteks ja lisa potti.

Koori porgand ja tõmba koorijaga laastudeks – lihtsalt ilu pärast.

Rebi või haki lehtkapsas ja/või lehtpeet peenemaks.

Rooskapsastelt eemalda välimine kiht ning haruta lehed lahti ning poeta potti. Lisaks lahke peotäis spinati lehti.

Kui kõik koostisained on juba pehmed, lisa Rameni nuudlid, natuke kurkumit, pisut soola-pipart ja pestot. Keeda veel mõni minut ja serveeri riivid Parmesaniga.

 

FoodStudio_veise_PULJONG_350g__EST