Tortelliinid koorese seenekastmega

Tortelliinid koorese seenekastmega

Me FoodStudios keedame heal meelel kastmeid, et poest oleks haarata just see õige kaste, mis päästab selle päeva küsimuse „mida täna süüa?“. Meil on endal ka tihti nii, seepärast teamegi, et mõnikord piisab kahest asjast. Olgu selleks pakk pelmeene, gnocchisid või itaallaste tortelliinisid, mille täidised varieeruvad seentest peente sinkideni. Meie puravikukastmega sobivad kõik!

Kogus: 2-le sööjale

1 pk tortellinisid (täidetud pasta „pakikesed“)

1 pk FoodStudio koorest seenekastet puravikega

serveerimiseks marineeritud sibulat

VALMISTAMINE

Pane vesi keema ning poeta mullitavasse vette tortelliinid. Keeda 4-5 minutit, kurna ning vala FoodStudio koorekaste puravikega peale, lase podisema ning otsi külmikust purk marineeritud sibulaid välja.

Serveeri kohe naeratuse ja meenutustega sügisesest seenemetsast!

 

 

*Muide, see on täiuslik tööle kaasa võtmise toit – kaks pakki ja üks pott!