Baklažaanivorm ubadega

Baklažaanivorm ubadega


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 baklažaan


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 sibul


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 purk (750ml) tomateid omas mahlas


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

3 küüslauguküünt


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

2-3 tl kuivatatud punet


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

3 tl hakitud tüümiani


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 tl rafineerimata roosuhkurt


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 tl soola


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

pipart


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 purk (425ml) aurutatud punaseid Kidney ube


Warning: Trying to access array offset on false in /data01/virt90315/domeenid/www.foodstudio.ee/htdocs/wp-content/themes/Tooted/single-recipes.php on line 61

1 pall mozzarella juustu

1/2 pakk FoodStudio koorest Bechamel kastet

VALMISTAMINE

1. Viiluta baklažaan ratasteks. Kuumuta ahi 200 kraadini ja aseta baklažaanirattad ahjuplaadile. Rösti baklažaaniviile ahjus ilma õlita umbes 15-20 minutit, kuni need muutuvad kergelt kuldseks ja pole enam vesised.

2. Samal ajal haki sibul ja kuumuta pannil klaasjaks. Vala juurde tomatid. Maitsesta soola, sukru ja pipraga, lisa ürdid ja hakitud küüslauk. Lase tasasel tulel küpseda, kuni baklažaan on röstitud. Nõruta oad ja loputa. Lisa oad tomatikastmele ja sega läbi.

3. Tõsta ahjuvormi kõigepealt röstitud baklažaaniviilud, siis nirista peale koorekaste ehk FS Goods koorene praekaste ning tõsta peale tomati-ubade kaste. Lao peale ülejäänud baklažaaniviilud, nirista üle bešamellkastmega ja rebi peale juust. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni juust on sulanud ja kuldne.

4. Paku koos värske salatiga.

FoodStudio_bechamel_KASTE_350g_EST