Linguine pasta röstitud sidrunise lillkapsa ja bešamell kastmega

Linguine pasta röstitud sidrunise lillkapsa ja bešamell kastmega

Taimne roog

250 g lillkapsa õisikuid

poole sidruni koor ja mahl

soola ja värskelt jahvatatud musta pipart

25 g võid ja pisut õli

1 pakk FoodStudio koorest praekastet bechamel

India pähkli ja maitsepärmi pudistis

peotäis India pähkleid

2 spl maitsepärmi või peenelt riivitud Parmesani juustu

1 tl õli

soola ja jahvatatud musta pipart

VALMISTAMINE

Puhasta lillkapsas õisikuteks ning pane ahjuvormi. Riivi peale sidrunikoort ning pigista mahla, jahvata peale musta pipart ning soola ja nirista peale õli ning jaota või killukesi. Küpseta 200 kraadises ahjus, kuni lillkapsad on pehmed ja servast kuldpruunid.

Keeda linguine pasta, vastavalt pakil antud juhistele, al dente. Või kasuta mõnda omale meelepärast pastat. Nõruta.

Kuumuta pannil FoodStudio bešamell kaste ning lisa sinna nõrutatud linguine pasta, lillkapsa õisikud ning keeruta segu, kuni kaste on pasta ümber kokku keenud. Serveeri, puistates peale riivitud juustu või India pähkleid ning maitsepärmi pudistist, värskelt jahvatatud musta pipart ning lilleõisi-ürte.

FoodStudio_bechamel_KASTE_350g_EST