Mac’n’cheese kikerherneste ja lehtkapsaga

Mac’n’cheese kikerherneste ja lehtkapsaga

Taimne roog

200 g sarvekese makarone

240 g konserv kikerherneid

2 lehte lehtkapsast või peotäis spinatit

2 pakki FoodStudio koorest praekastet Bechamel

1 dl vahukoort

250 g riivitud juustu

1 tl Sriracha tšilli kastet või 0,5 tl tšillihelbeid

maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud musta pipart

100 g mozzarella kirsse

VALMISTAMINE

Keeda sarvekesed al dente, nõruta ning jahuta kiirelt külma veega. Võita ahjuvorm võiga ning vala sarvekesed sinna. Kurna kikerherned konservvedelikust ning sega makaronide hulka. Pese lehtkapsas või spinat, raputa kuivaks ning rebi suupärasemateks tükkideks ning sega lisaks ahjuvormi.

Vala kaks pakki FoodStudio bešamell kastet blenderisse, lisa vahukoor, sool ja juust.

Blenderda ühtlaseks kreemjaks kastmeks ning lisa enda maitse järgi tšillit ning värskelt jahvatatud musta pipart.

Vala kaste ahjuvormi, sega kergelt läbi ning küpseta 200-kraadi juures 25 minutit. Tõsta ahjust, rebi mozzarella peale ning küpseta veel umbes 7-10 minutit.

Serveeri tomatite, röstitud paprika ning rohke värske salatiga.

FoodStudio_bechamel_KASTE_350g_EST