Spinatikaste spagettide ja kanaga

Spinatikaste spagettide ja kanaga

1/3 pakki spagette

Pisut soola keetmiseks

1 pakk FoodStudio Bechamel koorekastet

3-4 klotsi külmutatud spinatit

1 cm viil võid

1-2 broilerifileed

Soovi korral peotäis mõnda pähkli- ja/või seemnesegu

VALMISTAMINE

1. Võta paar tundi enne kasutamist spinatiklotsid tavalisse külmkappi või lihtsalt toaremperatuurile sulama.

2. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees peaaegu valmis. Samal ajal tükelda broilerifilee väiksemaks, kuumuta kastmepannis või ning pruunista broileritükke seal. Kui toorest liha enam näha ei ole, lisa sulanud spinat, millest oled eelnevalt liigse vee välja pigistanud ning kuumuta korra kõik koos läbi.

3. Lisa FS Goods bešamell koorekaste ning kuumuta keemiseni. Kui spagetid on valmis, kurna need ja lisa kastmepannil olevasse spinati-kana-kastmesegusse.

4. Kuumuta veel korral läbi ning sega juurde soovikohane seemnesegu ja/või lisa veskist pisut musta pipart.

FoodStudio_bechamel_KASTE_350g_EST