Bouillabaisse ehk tomatine vahemere mereannisupp

Bouillabaisse ehk tomatine vahemere mereannisupp

3 väiksemat kartulit

2 porgandit

1 väiksem sibul

2 peotäit sinimerekarpe

2 peotäit puhastatud hiidkrevette

1 pakk FoodStudio Bouillabaisse puljongit

mõned shiitake'i seened

VALMISTAMINE

Vahemere köök sinu kodus – lihtne, kiire ja megamaitsev. Loe ja imesta. Ja siis tegutse!

Puhasta sibul ja tükelda. Koori ja tükelda porgand. Kuumuta poti põhjas õli ja killuke võid ning keeruta porgandit ja sibulat, kuni viimane on klaasjas. Koori kartul või pese hoolikalt noored kartulid ning lõika suupärasteks tükkideks. Lisa potti ka kartul ning viilutatud seened, vala üle puljongiga. Lase keema tõusta ning keeda seni, kuni porgand ja kartul on pehmed.

 

 

Lisa valmis supile sinimerekarbid ja krevetid ning serveeri mõne minuti jooksul.

Kõrvale võtta vahemere kombe kohaselt värsket baguette’i ja klaasike külma mulli.

Bon Appétit! 

 

 

 

Bouillabaisse_tomatine_kalapuljong