Sinimerekarbid FoodStudio Bouillabaisse puljongis

Sinimerekarbid FoodStudio Bouillabaisse puljongis

1 kg sinimerekarpe

1 pakk FoodStudio Bouillabaisse'i ehk tomatist kalapuljongit

punt peterselli

VALMISTAMINE

Tasa, väike Vahemere paus!  🙂

Kui peaks juhtuma, et poes pole mitte midagi muud, peale FoodStudio vahemerepärase kalapuljongi tomatiga ehk Bouillabaisse ning üks võrgutäis värskeid sinimerekarpe, siis ei olegi midagi valesti – need kaks asja käivadki koos. Liiga valiv ei tasu olla, kaks asja ja elu on hea!

Mis siis nendega peale hakata. Puhasta vee all harjaga hõõrudes sinimerekarbid liivast ja kõigest, mis kestadele kinni on jäänud. Eemalda katkised ja lahtised karbid.

 

Kalla suurde potti FoodStudio Bouillabaisse puljong, aja keema.  Lisa karbid ja keeda kuni karbid avanevad. Siis pane pott lauale, kausid kõigile ette ja igaüks saab siis potist just niipalju endale kaussi haarata kui isu on.

Ah jaa, üks pikk sai võiks muidugi ka olla ja peterselli punt. Peterselli saab igaüks vastavalt oma soovile toidule peale raputada ja no saiaga on imeline puljongit noolida.

 

Bouillabaisse_tomatine_kalapuljong