Kanarisoto piprakastmega
Kanarisoto piprakastmega
Kaks kanafileed
Umbes 250 g (pool pakki) risottoriisi – kui risottoriisi pole, võid kasutada näiteks sõmerat riisi
Pisut õli
Umbes 250 ml vett
1 pakk Foodstudio pipra-koorekastet
Soola ja pipart
Soovi korral meelepäraseid lehtköögivilju – paksoid, lehtkapsast, spinatit vmt.
Soovi korral parmesani
VALMISTAMINE
1. Kuumuta kuiv riis pannil väheses õlis. Lisa vesi, sega, sulge kaanega ja lase haududa. Sega läbi umbes iga kolme minuti järel. Kui riis on umbes poolvalmis, lisa kaste, sega läbi ja lase kaane all edasi haududa.
2. Tükelda kanafilee väikesteks ribadeks või kuubikuteks ning pruunista kuumal pannil vähese õliga. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa lõpus sinna ka tükeldatud köögiviljad ning kuumuta korra läbi.
3. Seejärel sega need riisi hulka. Kui risoto kipub paksuks jääma, lisa vett juurde. Kontrolli maitset, vajadusel lisa soola.
4. Serveeri soovi korral parmesani juustuga.