Kilusupp

Kilusupp

Kogus: neljale

750 ml FoodStudio kalapuljongit

2-3 kartulit

3-4 väikest porgandit

2 keedetud muna

3 hapukurki

100 g vürtsikilu

ohtralt maitserohelist (roheline sibul, till, petersell)

Serveerimiseks 2-3 sl kodujuustu või hapukoort

VALMISTAMINE

1. Keeda munad. Kuumuta puljong keemiseni.

2. Haki porgandid ja kartulid kuubikuteks. Pane puljongisse keema porgandid (väikesed võib tervelt lisada) mõne minuti pärast lisa kartulid. Keeda pehmeks.

3. Haki hapukurk ja lisa koos kiluga kuuma puljongisse.

4. Võta supp tulelt ja lisa hakitud maitseroheline ning hakitud muna.

5. Serveerimisel lisa kodujuustu või hapukoort.

FoodStudio_kala_PULJONG_350g_EST