Linguine pasta röstitud sidrunise lillkapsa ja bešamell kastmega
Linguine pasta röstitud sidrunise lillkapsa ja bešamell kastmega
Taimne roog
250 g lillkapsa õisikuid
poole sidruni koor ja mahl
soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
25 g võid ja pisut õli
1 pakk FoodStudio koorest praekastet bechamel
India pähkli ja maitsepärmi pudistis
peotäis India pähkleid
2 spl maitsepärmi või peenelt riivitud Parmesani juustu
1 tl õli
soola ja jahvatatud musta pipart
VALMISTAMINE
Puhasta lillkapsas õisikuteks ning pane ahjuvormi. Riivi peale sidrunikoort ning pigista mahla, jahvata peale musta pipart ning soola ja nirista peale õli ning jaota või killukesi. Küpseta 200 kraadises ahjus, kuni lillkapsad on pehmed ja servast kuldpruunid.
Keeda linguine pasta, vastavalt pakil antud juhistele, al dente. Või kasuta mõnda omale meelepärast pastat. Nõruta.
Kuumuta pannil FoodStudio bešamell kaste ning lisa sinna nõrutatud linguine pasta, lillkapsa õisikud ning keeruta segu, kuni kaste on pasta ümber kokku keenud. Serveeri, puistates peale riivitud juustu või India pähkleid ning maitsepärmi pudistist, värskelt jahvatatud musta pipart ning lilleõisi-ürte.