Paprikane lõhesupp
Paprikane lõhesupp
Kogus: neljale
1 punane paprika
200 g kartuleid
300 g lõhefileed
750 ml FoodStudio kalapuljongit
10 cm jupp porru alumist, heledamat osa
1 küüslauguküüs
0,5 tl suitsutatud paprikapulbrit
2 sl tomatipüreed
4 sl väiksemaid kappareid
1 s oliiviõli
serveerimiseks sidruniviile ja hakitud peterselli
VALMISTAMINE
1. Kuumuta poti põhjas õli sees kergelt läbi poolitatud ja viilutatud porru, hakitud küüslauk, tükeldatud paprika.
2. Lisa paprikapulber, tomatipüree ja kartul, sega ja vala peale puljong. Keeda keskmisel tulel u 15 minutit või kuni kartul ja paprika on parajalt pehmed.
3. Lisa tükeldatud lõhe, pisut hakitud peterselli, tõsta pott tulelt, maitsesta vajadusel ja lase mõni minut kaane all tõmmata.
4. Serveerimisel lisa kapparid, puista peale veel hakitud peterselli ja paku juurde sidruniviile.