Paprikane lõhesupp

Paprikane lõhesupp

Kogus: neljale

1 punane paprika

200 g kartuleid

300 g lõhefileed

750 ml FoodStudio kalapuljongit

10 cm jupp porru alumist, heledamat osa

1 küüslauguküüs

0,5 tl suitsutatud paprikapulbrit

2 sl tomatipüreed

4 sl väiksemaid kappareid

1 s oliiviõli

serveerimiseks sidruniviile ja hakitud peterselli

VALMISTAMINE

1. Kuumuta poti põhjas õli sees kergelt läbi poolitatud ja viilutatud porru, hakitud küüslauk, tükeldatud paprika.

2. Lisa paprikapulber, tomatipüree ja kartul, sega ja vala peale puljong. Keeda keskmisel tulel u 15 minutit või kuni kartul ja paprika on parajalt pehmed.

3. Lisa tükeldatud lõhe, pisut hakitud peterselli,  tõsta pott tulelt, maitsesta vajadusel ja lase mõni minut kaane all tõmmata.

4. Serveerimisel lisa kapparid, puista peale veel hakitud peterselli ja paku juurde sidruniviile.

FoodStudio_kala_PULJONG_350g_EST