Üks, kaks ja kolm ehk vürtsikate pelmeenide ning praetud šampinjonidega Tai kanapuljong
Üks, kaks ja kolm ehk vürtsikate pelmeenide ning praetud šampinjonidega Tai kanapuljong
Üks kiire õhtu supp, kui sügavkülmast leiad päästvad pelmeenid, peotäie pruune šampinjone ning mõne varre murulauku või sibulat. Kõht nurrub mõnust!
Kogus: 2 portsjonit
10 pelmeeni (vali, millised soovid)
350 ml FoodStudio Tai kanapuljongit
3-4 pruuni šampinjoni
praadimiseks õli
maitseks soola või sojakastet
jahvatatud pipart või Sriracha kastet teravuse lisamiseks
mõni vars murulauku või sibulat
VALMISTAMINE
Vala puljong potti ja lase keema tõusta. Poeta potti pelmeenid ja keeda, kuni tõusevad pinnale.
Samal ajal, viiluta seened ning prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta soola või sojakastmega, musta pipra või tulise tšllikastmega.
Jaota pelmeenid kahe supitaldriku vahel, vala peale puljong, tõsta pannilt seened ning haki maitseroheline peale. Valmis!