Üks, kaks ja kolm ehk vürtsikate pelmeenide ning praetud šampinjonidega Tai kanapuljong

Üks, kaks ja kolm ehk vürtsikate pelmeenide ning praetud šampinjonidega Tai kanapuljong

Üks kiire õhtu supp, kui sügavkülmast leiad päästvad pelmeenid, peotäie pruune šampinjone ning mõne varre murulauku või sibulat. Kõht nurrub mõnust!

Kogus: 2 portsjonit

10 pelmeeni (vali, millised soovid)

350 ml FoodStudio Tai kanapuljongit

3-4 pruuni šampinjoni

praadimiseks õli

maitseks soola või sojakastet

jahvatatud pipart või Sriracha kastet teravuse lisamiseks

mõni vars murulauku või sibulat

VALMISTAMINE

Vala puljong potti ja lase keema tõusta. Poeta potti pelmeenid ja keeda, kuni tõusevad pinnale.

Samal ajal, viiluta seened ning prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Maitsesta soola või sojakastmega, musta pipra või tulise tšllikastmega.

Jaota pelmeenid kahe supitaldriku vahel, vala peale puljong, tõsta pannilt seened ning haki maitseroheline peale. Valmis!

Tai kanapuljong